100 Buddha Asram

 Az Asram (lelki elvonulóhely) a legintenzívebb és leggyorsabb módja annak, hogy rájöjj, ki is vagy Te Valójában a múlandó formákon és jelenségeken túl. A Szabadság intenzív energiatere leéget majd Rólad mindenféle elképzelést, maszkot, jelmezt, szerepet. Mindent, amit magadnak hiszel, mindent ami lekorlátoz. 

buddhakertje2.jpg

 

 A Száz Buddha Asram sűrű erdők közepén helyezkedik el egy hatalmas, 12 hektáros telken. Debrecentől nem messze, de elég távol van ahhoz, hogy a város zaja, őrülete már ne érje el. Van itt közösségi tanyaház és bio gyümölcsös-zöldséges is. Lehet ide jönni pár órára, napra, hónapra, évre. Viszont úgyis addig tudsz majd maradni amíg Önmagad Valódi Természete számodra a Legfontosabb. Ha már nem, képtelen leszel elviselni az egós részed felől jövő nyomást. Ez nem egy wellness center ahol a rémálmot egy kellemes álommá varázsolják. Itt komoly és bizony sokszor fárasztó Belső Munka folyik aminek a lényege épp az hogy kihozzon mindenféle álomból, hogy végre megtapasztald az Örökkévaló Szabad Természeted. Ehhez viszont mindent a Tudatosság szintjére kell emelni, hisz csak azt a terhet tudod elengedni, letenni amiről tudsz. Ezért észre kell majd venned azt is amit soha nem akartál, mert nem illett bele az önmagadról és a világról alkotott álmodba. Ez bizony fájdalmas, de ennek a fájdalomnak Értelme van. Az Ébredésed.

Ha szeretnél ide ellátogatni, vedd fel G.D.G.-vel a kapcsolatot emailben. Ő majd több lépcsősen meg fogja vizsgálni, hogy mennyire komoly a Szándékod, hogy van-e valóban Értelme ellátogatnod ide. Vagy csupán csak a tünékeny felszínes kiváncsiság hajt? Meg kell vizsgálni, rá kell jönni, hogy mire vágysz leginkább. Mennyire fontos számodra a Felébredés, illetve hogy képes vagy-e ehhez G.D.G.-t Mesternek elfogadni. Hisz nem mindenkinek Ő a Mestere.

Az összes kontakt G.D.G.-vel adomány alapú. Teljesen ingyen nem csinalhatja, mert nem milliárdokat örökölt figura. Szüksége van neki is valamennyi pénzre hogy ki tudja fizetni a fizikai létéhez szükséges dolgokat. Úgy szokott fogalmazni hogy "igazságos adományt" vár el mindenkitől. Magyarán nincs minimum csak maximum. Mindenki adja a maximumot! Ő is, Te is! Ne egymáson próbáljunk spórolni. Ha megérzi, hogy mégis erről van szó, el fog küldeni, hogy inkább keress valaki más Mestert, akinek teljesen át tudom magad adni. Ez így korrekt, ennek van Értelme.

20190110_144251.jpg

Guru Dave Godly